CoPobla > Actualitat > Tria fruita i verdura de temporada, tria qualitat.
Elige frutas y verduras de temporada, elige calidad

Tria fruita i verdura de temporada, tria qualitat.

Alguna vegada t’has preguntat per què alguns aliments són més abundants en unes certes èpoques de l’any? La resposta és simple: la naturalesa sap el que fa.

Quan mengem aliments de temporada, no sols estem seguint els cicles naturals de la terra, sinó que també estem consumint aliments que són més frescos i nutritius. És a dir, tenen un sabor més ric i són més abundants. No sols saben millor sinó que també són més econòmiques.

Consumir fruites i verdures de temporada també té beneficis per a la nostra salut. Per exemple, les fruites i verdures que predominen són riques en vitamina C, que és crucial per a mantindre el nostre sistema immunològic fort durant els mesos freds. Mentre que a l’estiu, les fruites i verdures són més fresques i lleugeres, la qual cosa ens ajuda a mantindre’ns hidratats i a evitar la inflor i la retenció de líquids.

A més, no sols és beneficiós per a la nostra salut, sinó també per al nostre planeta, ja que menjant fruites i verdures de temporada ajudem a reduir la nostra petjada de carboni.

En CoPobla, t’esperem amb la fruita i verdura fresca recentment recollida pels nostres agricultors. Del camp a la taula.