CoPobla > Actualitat > Prepara les galetes d’Halloween més terrorífiques
Prepara las galletas de Halloween más terroríficas

Prepara les galetes d’Halloween més terrorífiques

Estàs buscant una recepta amb la qual sorprendre els teus convidats en la nit més terrorífica de l’any? T’ensenyem una recepta fàcil per a preparar unes galetes de por.

Aquests són els ingredients que necessitaràs i podràs trobar en el charter de CoPobla:

  • 4 tasses  de farina
  • 1 ou gran
  • 1 got de llet
  • 2 cullerades d’extracte de vainilla
  • 1 tassa de sucre

Halloween receta

 

Aquests són els passos a seguir:

Pas 1:

En primer lloc, precalfa el forn perquè quan siga moment d’enfornar les nostres galetes ja estiga prou calenta.

Pas 2: 

En un bol bat la mantega amb el sucre fins que la mescla quede cremosa. Després, bat l’ou gran i les 2 cullerades d’extracte de vainilla i afig-ho a la mescla.  Continua batent fins que quede perfecta.

Pas 3: 

Ara, és moment d’agregar la farina. Mescla-la ràpidament fins que tots els ingredients estiguen ben combinats. Ara, afig-li llet al teu gust, però amb cura, ja que tampoc s’ha de quedar molt humida.

Pas 4:

És el moment d’unir la massa amb les mans creant una bola. Després, divideix la massa en diferents porcions. Estira cadascuna de les peces en un paper film i amb un corró estira-les, procurant que tinga suficient gruix, aproximadament de 6 mm.

Pas 5:

Ara, crea les formes de les galetes amb els talladors de galetes amb formes d’Halloween: fantasmes, carabasses, ratpenats…

A continuació, col·loca-les en el forn, durant 15 minuts aproximadament. Estaran llestes per a eixir quan prenguen un color daurat. Deixa-les refredar uns minuts.

Pas 6: 

Va arribar el moment més divertit! Quan estiguen completament fredes, decora les teues galetes amb el sucre setinat de colors . Ací hi ha espai per a la imaginació. Crea multitud de dibuixos terrorífics.

 

Ja pots menjar les teues delicioses galetes d’Halloween que segur que estaran de mort.

Feliç Halloween!