CoPobla > Actualitat > No descures les teues plantes a l’estiu
NO DESCUIDES TUS PLANTAS EN VERANO

No descures les teues plantes a l’estiu

La calor i el sol d’estiu pot ocasionar uns certs problemes en les nostres plantes si no posem especial atenció a les seues necessitats. Encara que a l’estiu, tal vegada és una mica més difícil encarregar-nos d’elles, et volem recordar les cures bàsiques perquè les teues plantes continuen sanes i precioses com a l’hivern.

 

Importància del reg

En aquesta època més que mai, les teues plantes necessiten hidratació. Segueix les recomanacions adequades de cada espècie perquè lluïsquen fortes. Però No t’oblides de regar-les!

Allunya les plantes del sol

Com hem dit anteriorment, és necessari que les plantes estiguen hidratades. Pel que, si les deixem exposades al sol, no es mantindran humides. 

Pots guardar-les a casa, sempre que reben llum solar. També, és recomanable col·locar recipients d’aigua al voltant perquè s’humitege l’ambient. 

Controla les plagues 

Les plagues són molt comunes durant l’estiu. Assegura’t de tindre-ho baix control perquè la teua planta no emmalaltisca. 

Recorda que en la nostra Garden Shop pots trobar totes les ferramentes i productes que necessites, a més d’assessorament professional.