Ingredients
- 200 grams de suc de mandarina de CoPobla
- Pell ratllada de dos mandarines de CoPobla
- 1 tros d’arrel de gingebre
- 600 grams de llet
- 24 grams de maizena
- 60-80 grams de sucre (al gust)
- 4 rovells d’ou
1r Pas: Comença preparant les mandarines de CoPobla. Llavar bé, ratlla la pell de dos d’elles i esprem el suc necessari.
2n Pas: Pela el gingebre i mescla el suc, la pell ratllada i el tros de gingebre en un cassó.
3r Pas: Afig la llet, reservant un poc per a mesclar posteriorment amb la maizena. Calfa el cassó a foc mitjà o alt; mai a foc lent!
4t Pas: En un bol, aboca les gemmes dels ous juntament amb el sucre i mescla bé fins a obtindre una mescla homogènia.
5é Pas: Agrega la mescla de llet a les gemmes i mescla tot acuradament.
6é Pas: Torna a posar el cassó a calfar i retira’l just quan comence a bollir. Tapa el cassó i deixa reposar perquè infusione amb el gingebre. Després, retira el gingebre.
7é Pas: Aboca els rovells d’ou en el cassó amb la llet *infusionada.
8é Pas: Cuina a foc lent, removent constantment fins que la mescla espessisca un poc, assegurant-te que no arribe a bollir.
9é Pas: Transferix la mescla a un bol i deixa-la refredar. Una vegada freda, pots guardar-la en la nevera, tapant-la amb paper film per a una millor conservació.
Gaudix d’unes delicioses natilles de mandarina i gingebre!
Font: https://camposdeazahar.es/