CoPobla > Actualitat > Consells i trucs per a estalviar gasolina
Consejos y trucos para ahorrar gasolina

Consells i trucs per a estalviar gasolina

S’acosta el tan esperat pont de desembre i segur que aprofites estos dies de descans per a fer una escapada amb la teua família. Si penses desplaçar-te amb cotxe, hui et donem alguns consells i trucs per a estalviar gasolina.

Anota estes recomanacions i segur que notes una gran diferència en la teua butxaca, i també, el medi ambient t’ho agrairà.

Adequat manteniment del vehicle

Recorda que és imprescindible realitzar un manteniment regular del vehicle. Has d’estar atent al canvi olie, canvis de filtre de l’aire i bugies. Així mateix, has de revisar que els frens i llums es troben en perfecte estat.

Per a estalviar gasolina, és imprescindible controlar que els pneumàtics estiguen correctament unflats, ja que les rodes baixes poden disminuir l’eficiència del combustible.

Conducció eficient 

Si vols estalviar combustible, i maximitzar la seua eficiència, es recomana conduir suaument, evitant realitzar arrancades i parades molt brusques. Mantenint també, la velocitat constant, i si és possible, redueix la velocitat en carretera, baixant de 120 km/h a 110 km/h.  D’esta manera, el consum de carburant es veurà reduït considerablement.

També és recomanable que apagues el motor durant les parades llargues o d’almenys un minut, ja que aconseguiràs estalviar combustible.

Evitar portar molt de pes

És preferible no carregar el vehicle amb massa objectes, ja que com més pes, major serà el consum de combustible.

Planifica el teu viatge

Abans de començar el teu viatge és important que hages triat quin serà la ruta que seguiràs, ja que així, tindràs controlat quant temps estaràs en el cotxe. També, es recomana  calcular una ruta per a evitar cues i carreteres congestionades, ja que, els embossos augmenten el consum de carburant.

Repostar la gasolina adequada

Ompli el teu vehicle amb gasolina de primera qualitat, com el carburant de la Gasolinera de CoPobla que ajuda a maximitzar l’eficiència amb la tecnologia Aderco, que millora el funcionament del motor i prolonga la seua vida. Pel que, aconseguiràs realitzar més quilòmetres fent un menor ús de combustible.

A més, el carburant de la tecnologia Aderco aconsegueix reduir l’emissió dels gasos contaminants. Tot això, a un preu assequible sense baixar la seua qualitat.

Amb el carburant de l’estació de servei de CoPobla aconseguiràs estalviar gasolina i aconseguir un bon manteniment del teu vehicle, alhora que cuides del medi ambient.

 

Com ja has vist, és necessari adaptar-se alguns hàbits de conducció ja que poden ajudar-te a disminuir el consum de carburant i al seu torn, permetre’t estalviar. Pren nota de les nostres recomanacions ja que segur que notes una gran diferència econòmica.