CoPobla > Actualitat > Com llegir les etiquetes d’aliments per a mascotes
mujer_leyendo_etiquetas_de_alimento_para_mascotas_del_Garden_shop_de_copobla

Com llegir les etiquetes d’aliments per a mascotes

Quan es tracta de la salut i el benestar de les nostres mascotes, l’alimentació juga un paper crucial. Igual que nosaltres, el que mengen les nostres mascotes influïx en la seua salut general, energia i longevitat.

En el nostre GardenShop trobaràs una varietat de marques d’alimentació per a mascotes, juntament amb accessoris i complements per a garantir el seu benestar i felicitat.

Reconeixent la importància d’una dieta adequada per a la salut i el benestar de les nostres mascotes, ens esforcem per oferir productes d’alta qualitat que satisfacen les seues necessitats nutricionals. En el nostre GardenShop, pots confiar que totes les marques d’aliments per a mascotes que oferim són de la millor qualitat.

dos_gatos_y_un_perro_comiendo_comida_para_mascotas_de_garden_shop_de_copobla

Però, Com podem assegurar-nos que estem prenent decisions alimentoses adequades per a ells? La resposta està en les etiquetes dels aliments per a mascotes.

Ací tens una guia completa sobre com llegir-les correctament:

Llista d’ingredients

La llista d’ingredients és el lloc perfecte per a començar en analitzar l’aliment de la teua mascota. Els ingredients s’enumeren en orde descendent segons el seu pes en el producte, cosa que significa que els primers ingredients són els més abundants. Busca fonts de proteïnes de qualitat, com a carn, peix o aus, en els primers llocs de la llista. Evita els aliments que contenen subproductes de carn, ja que estos poden ser de qualitat inferior.

Contingut nutricional

Fixa’t en el contingut nutricional de l’aliment per a assegurar-te que proporciona els nutrients essencials que la teua mascota necessita. Cerca un equilibri adequat de proteïnes, greixos, carbohidrats, vitamines i minerals. Les necessitats nutricionals poden variar segons l’espècie, raça, edat i nivell d’activitat de la teua mascota, així que considera estos factors en triar l’aliment adequat.

Garanties d’anàlisis

Les garanties d’anàlisis en l’etiqueta proporcionen informació sobre els nivells mínims de proteïnes i grasses, així com els nivells màxims de fibra i humitat en l’aliment. Estos números t’ajudaran a determinar si l’aliment complix amb les necessitats nutricionals de la teua mascota.

Additius i conservants

Evita els aliments que contenen additius i conservants artificials, com a colorants, sabors i aromatitzants. Opta per aliments que utilitzen conservants naturals, com *tocoferoles (vitamina E) o extracte de romer.

Etiquetes especials

Busca etiquetes que indiquen que l’aliment complix amb els estàndards de l’Associació d’Oficials de Control d’Aliments (AAFCO) o que ha sigut sotmés a proves d’alimentació segons les pautes de la AAFCO. Estes etiquetes indiquen que l’aliment ha sigut formulat per a proporcionar una nutrició completa i equilibrada per a la teua mascota.

En llegir i comprendre les etiquetes dels aliments per a mascotes, pots prendre decisions informades sobre l’alimentació del teu amic pelut.

Recorda que cada mascota és única, així que sempre consulta amb el teu veterinari per a determinar les necessitats nutricionals específiques de la teua mascota i trobar l’aliment adequat per a ella. La teua mascota t’ho agrairà amb salut i vitalitat!